SALTO XS4-Middelgrote-bedrijven-

Offerte aanvragen

Brochure downloaden

Als u een hoger niveau van controle nodig hebt met betrekking tot wie wel en wie geen directe toegang heeft tot uw gebouw, is het SALTO XS4 RFID ROM-systeem het antwoord. Het biedt alle voordelen van een zelfstandig toegangscontrolesysteem in een compact, voordelig pakket. Het makkelijk te gebruiken Pro Access ROM-softwarepakket kan aan uw behoeften worden aangepast, zodat u gebruikers, deuren, gebruikersgroepen en zones kunt toevoegen en perioden en openingsmodi kunt instellen waarbij automatisch opdracht aan het systeem wordt gegeven om deuren te vergrendelen of te ontgrendelen, al naar gelang de behoefte.

Hoe werkt het?

Het systeem is eenvoudig in het gebruik. Alle wijzigingen die u aanbrengt, bijvoorbeeld het toevoegen of verwijderen van gebruikers, het bijwerken van deurbeslagen, cilinders of wandlezers of het ophalen van de audittrail van gebeurtenissen, worden met behulp van de Pro Access ROM-software uitgevoerd en via het draagbare programmeerapparaat (PPD) naar de offline deurbeslagen of cilinders overgebracht. Elke keer dat u de PPD op een deurbeslag, cilinder of wandlezer aansluit, worden de batterijstatus en de audittrail automatisch door de software opgevraagd, zodat deze gegevens op de computer kunnen worden bijgewerkt. Op deze manier kunnen gebruikers onderhoud inplannen voor een geschikt moment, en wordt er desgewenst ook gezorgd voor managementrapportages over gebruikerstoegangspatronen voor het hele gebouw.

> Kom meer te weten over SALTO XS4

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Beheer via computer: deurbeslag configureren, toegangsstromen controleren, toegang vastleggen, gebruikers toevoegen en verwijderen en gebruikerstoegangsprofiel instellen.
  • Beheer van het systeem kan tot maximaal 16.000 gebruikers en 64.000 deuren. · 7 verschillende openingsmodi (standaard, vrije doorgang, vrije doorgang met automatische sluiting, automatische opening, open/dicht en tijdgeprogrammeerd open/dicht).
  • 30 tijdzones en 4 kalenders, 680 deurgebeurtenissen kunnen worden opgeslagen in het geheugen van het deurbeslag/de SALTO GEO-cilinder.
  • Een systeemupgrade kan eenvoudig worden uitgevoerd via een draagbaar programmeerapparaat (PPD) (bijvoorbeeld een upgrade naar een ROM-systeem of een dataon-card-SVN-systeem), wanneer uw behoeften veranderen.
  • Meervoudige toepassing via de contactloze drager maakt het mogelijk bestaande MIFARE/ DESFire-, HID-i-klasse- of Picopass-kaarten te gebruiken.