SALTO-XS4---Woonhuizen-en-kleinbedrijf

Offerte aanvragen

Brochure downloaden

Bij conventionele sloten wordt u bij verlies van sleutels geconfronteerd met de kosten voor en het ongemak van vervanging van alle noodzakelijke sloten en sleutels. Met het nieuwe SALTO XS4 RFIDdeurbeslag of het zelf te programmeren elektronisch cilindersysteem kunt u daarentegen gewoon de ontbrekende sleutel uit het systeem verwijderen en een nieuwe sleutel uitgeven. Zo eenvoudig is SALTO XS4.

Hoe werkt het?

U kunt op elk gewenst moment nieuwe gebruikers toevoegen of bestaande gebruikers verwijderen. U hoeft alleen de programmeersleutel één keer bij de lezer te houden, gevolgd door alle gebruikerssleutels die u wilt bewerken of uit de deurbeslagen wilt verwijderen. Als een gebruikerssleutel is verloren, kunt u deze toch snel en gemakkelijk uit de deurbeslagen wissen door de schaduwkaart van de gebruikerssleutel bij de lezer te houden. De bij de schaduwkaart horende gebruikerssleutel wordt dan gewist en alle andere gebruikerssleutels blijven geldig.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Geen computer nodig, al het sleutelonderhoud gebeurt via de programmeersleutel en schaduwkaarten van gebruikers. Hiermee kunnen maximaal 1000 systeemgebruikers worden bediend.
  • Leverbaar in een brede reeks oplossingen, afhankelijk van de deur als elektronisch beslag of elektronische cilinder, wandlezers, versie voor automatische deuren enz.
  • Meervoudige toepassing via de MIFARE-drager maakt het mogelijk bestaande MIFARE/DESFire-kaarten te gebruiken.
  • Doorgangmodus in alle versies, zodat de deur kan worden geopend als dat nodig is.
  • Noodopening kan, als dat nodig is, worden uitgevoerd via de EPS100.
  • Een systeemupgrade kan eenvoudig via een draagbaar programmeerapparaat (PPD) worden uitgevoerd, zoals een upgrade naar een ROM-systeem of een data-oncard-SVN-systeem als uw behoeften veranderen.