SALTO-XS4-Grote-bedrijven

Offerte aanvragen

Brochure downloaden

Het SALTO XS4 data-on-card-toegangscontrolesysteem is ontworpen voor gebruik in grotere gebouwen en stelt gebruikers in staat in een draadloze omgeving te werken, zodat er geen bekabeling hoeft te worden aangelegd. U kunt het gehele gebouw praktisch in realtime op afstand controleren via het SALTO Virtual Network (SVN). Met dit geavanceerde softwaresysteem kunnen elektronische stand-alone deurbeslagen informatie lezen, ontvangen en schrijven via de operationele smartcards of identificatiesleutels. De gegevens op deze kaarten worden vastgelegd in online SVN IP-toegangspunten die in het hele gebouw op strategische plaatsen zijn aangebracht. De ‘bijwerkpunten’ uploaden en downloaden gebruikersgerelateerde informatie die vervolgens wordt gebruikt om te bepalen of toegang is toegestaan of wordt geweigerd.

Hoe werkt het?

Het SALTO XS4 RFID data-on-card-systeem maakt gebruik van SALTO Virtual Network-technologie om een stand-alone toegangscontrolesysteem om te zetten in een netwerksysteem. Door de RFID-kaart in het netwerk te gebruiken, brengt u alle recente toegangsinformatie, inclusief de gegevens op verwijderde kaarten, over op het elektronische stand-alone beslag. Tegelijkertijd leest de kaart gegevens van het elektronische beslag, zoals openingsgebeurtenissen en batterijstatus.

SVN doet dit voor elke werknemer in het gebouw. Of u nu 6 deuren of 64.000 deuren moet beheren en hoeveel mensen ook toegang moeten hebben tot het gebouw, SVN zorgt ervoor dat alle hotspots en sloten voortdurend worden bijgewerkt en beveiligd. Dit biedt beveiligings- of gebouwbeheerders wat ze graag willen: volledige controle.

> Kom meer te weten over SALTO XS4

Belangrijkste kenmerken en voordelen

SALTO Virtual Network-mogelijkheid voor alle elektronische deurbeslagen.

Beheer via computer van online en offline deuren met een SQL-database en een groot aantal functies en mogelijkheden.

Tot 4 miljoen gebruikers en 64.000 deuren in één uniek systeem.

Meer dan 10 verschillende openingsmodi, (standaard, mogelijkheid tot vrije doorgang, vrije doorgang met automatische sluiting, automatische opening, open/dicht, tijdgeprogrammeerd open/dicht, …).

256 tijdzones en 256 kalenders, 1000 deurgebeurtenissen kunnen worden opgeslagen in het geheugen van het elektronische deurbeslag/de cilinder.

Noodopening kan worden uitgevoerd via de PPD.

Meervoudige toepassing via de contactloze drager maakt het mogelijk bestaande MIFARE/DESFire-, HID-i-klasse-, Picopass- of LEGIC-kaarten te gebruiken.