SALTO-XS4

Offerte aanvragen

Brochure downloaden

SALTO XS4 meer dan een elektronische deuropener

SALTO XS4 is meer dan zomaar een elektronisch gestuurde deuropener. Met SALTO beschikt u binnen één installatie zowel over een bekabelde (online/ offline), als over een onbekabelde (stand-alone) toegangscontrole met geïntegreerd softwarebeheer. De onbekabelde onderdelen worden toch met elkaar verbonden: via een virtueel netwerk.

De productlijn SALTO XS4 is een systeemplatform dat de ideale sluitoplossing kan bieden, afgestemd op de inzetsituatie: van elektronische beslagen tot wandlezers, grendelsloten en knopcilinders. U kunt kiezen uit een groot assortiment van ID-media: contactchip of contactloze chip (proximity). Of het nu gaat om buitendeuren, kantoordeuren, schuifdeuren, zwenkdeuren, sluisbesturingen, liftinstallaties, lockers of garderobekasten – het systeem past zich aan uw wensen aan.

Meer informatie over:

SALTO X4 online toegangscontrole

Voor plaatsen die sterk beveiligd moeten worden, bijvoorbeeld computerruimtes of productie- en onderzoeksruimtes met gevoelige productieprocessen, is online toegangscontrole (SALTO XS4) zeer belangrijk om het risico op bedrijfsonderbrekingen in te perken. Mogelijke maatregelen zijn voortdurende aanwezigheidscontrole, bewaking in real-time van de deurtoestand en centrale bewaking van verder af gelegen deuren via software waarmee deuren van op afstand geopend/ vergrendeld kunnen worden.

ProAccess – centraal installatiebeheer

De software ProAccess beheert alle deuren en personen in de beveiligde omgeving, zowel de deuren die wegens strenge veiligheidsvereisten bekabeld zijn, als de deuren die via het virtuele netwerk SVN met de software verbonden zijn. Zeer gebruiksvriendelijk: één softwarepakket volstaat voor het beheer van de totale beveiligde omgeving. Voor gebruik in hotels en kuuroorden werden enkele aspecten geoptimaliseerd en werd het programma HAMS (Hotel-Access-Management-Software) ontwikkeld. De codering van de toegangsrechten gebeurt via het codeerstation en/of een online wandlezer. Het draagbare programmeertoestel kan – naast het virtuele netwerk SVN – op elk moment de toegangsgebeurtenissen uit het stand-alone beslag lezen.

Intelligente systemen in toegangsbeheer

Met SALTO XS4 kunnen mechanische en elektronische sluitsystemen eenvoudig en efficiënt met elkaar worden gecombineerd. Het gebruikerscomfort is hoog omdat het ID-medium ook nog voor andere toepassingen kan worden ingezet, bijvoorbeeld voor tijdsregistratie of verkoopautomaten.

De SALTO-beheersoftware beschikt over verschillende gegevensinterfaces en kan communiceren met andere systemen, zoals tijdsregistratie- of afrekeningtoepassingen. De gegevensoverdracht tussen de SALTO-beheersoftware en het andere systeem verloopt handmatig of automatisch. Ook kunnen bijvoorbeeld persoons – gegevens uit een onafhankelijk personeelsbeheersysteem worden geïntegreerd in SALTO XS4. Personeelsgegevens kunnen zo eenvoudigweg overgenomen worden en hoeven geen twee keer te worden ingevoerd.

We bieden totaaloplossingen in toegangsbeheer

Onze SALTO XS4 toegangscontrolesystemen zijn innovatieve oplossingen, die geautoriseerde personen ongehinderd toegang biedt. Vanaf één platform kan het hele Salto toegangssysteem worden bediend. Samen met u stellen we een complete oplossing samen dat aan al uw eisen voldoet en gevoelige zones van uw bedrijf beschermt. Wilt u een goede, gebruiks- en bedieningsvriendelijke oplossing voor toegangscontrole? Wij zijn hiervoor graag uw partner.