Salto systems

Offerte aanvragen

SALTO Systems opgericht in 2001

Door voortdurende innovatie en ontwikkeling zorgt SALTO Systems voor een ommekeer in toegangscontrole over de hele wereld, in sectoren waar veiligheid van cruciaal belang is, van kantoor- en overheidsgebouwen, tot allerlei toepassingen in de zorg, het onderwijs, in hotels en luchthavens. Vandaag de dag heeft SALTO Systems naast het hoofdkantoor in Oiartzun, nu 24 eigen kantoren wereldwijd. De toegangscontrole oplossingen van SALTO Systems bevinden zich in meer dan 90 landen op meer dan 2 miljoen deuren.

SALTO in Nederland en België

In de zomer van 2011 werd SALTO Systems BV in Amsterdam opgericht. De toegangscontrole oplossingen werden gedreven via nieuwe distributiekanalen parallel aan een distributeur, die SALTO al sinds 2002 in Nederland en België gevestigd had. In 2013 volgde de overname van alle verkoopactiviteiten van SALTO door de Nederlandse vestiging.

Toonaangevende leverancier

Het lokale team van 16 medewerkers begeleidt het partner netwerk bij de verkoop van SALTO toegangscontrole in heel Nederland en België. Alle medewerkers van de buitendienst en binnendienst, technische ondersteuning en marketing hebben een jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche. Dankzij deze kennis in de technologie en de markt is SALTO uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van elektronische toegangscontrole in Nederland en België.