Wie zijn wij

Inspired Access is opgericht in 2012 naar aanleiding van de vraag in de markt en is in Nederland dé groothandel in totale deurconcepten. Er bleek behoefte te zijn aan totaalconcepten op het gebied van deursystemen. Een totaalconcept op maat, waarbij de installateur of ijzervakhandel, afhankelijk van zijn wens, compleet ontzorgd kan worden. De ontwikkelingen met name op het gebied van automatisering binnen de branche gaan nog steeds snel en steeds meer specifieke kennis is nodig om gebruikers zoals zorgcentra, scholen, ziekenhuizen, bedrijven, etc. van de juiste deursysteem te voorzien. In deze behoefte voorziet Inspired Acces. We adviseren, leveren, monteren en installeren complete deurconcepten. Onze belangrijkste doelgroepen zijn installatiebedrijven en de ijzervakhandel.

Chris Visser, met 17 jaar ervaring in het toeleveren van producten voor de bouw en industrie en Dieter Schildkamp, die inmiddels 18 jaar ervaring heeft in het maken van oplossingen voor deursystemen leiden het bedrijf. De medewerkers van Inspired Access hebben een technische opleiding en de nodige ervaring in hun vakgebied. Zij staan voor kwaliteit in alle opzichten. Onze slogan is niets voor niks: “Enter quality”.

Wat doen wij

Inspired Access is hét adres voor deurconcepten. Wij kunnen alle facetten rondom professionele toegang voor u leveren. Of het nu om draai- en schuifdeurautomaten, toegangscontrole, elektronische of mechanische sloten of aan brandmeldinstallaties verwante producten gaat.

‘Enter quality’ is niet voor niets onze slogan; wij zorgen voor topkwaliteit op elk gebied voor een zeer scherpe prijs. U kiest voor een compleet concept, waarbij wij niet alleen kunnen leveren, trainen, maar ook de installatie en montage kunnen verzorgen via onze partners.

Door de innovatieve manier van bedrijfsvoering, willen wij als groothandel in totale deurconcepten, laten zien dat het allemaal een stuk eenvoudiger kan. Alle deuren en totaalconcepten die wij kunnen leveren, inspireren iedereen die professioneel werkt aan veiligheid en betrouwbaarheid. Wij luisteren naar ieders wensen en zorgen voor een oplossing op maat, zodat uw klant precies krijgt wat hij zoekt: zekerheid in toegang of vlucht.

Totaal oplossing

Als Technische groothandel zijn wij de eerste die met onze producten, oplossingen kunnen bieden, om een elektronische deur toepassing op een veilige manier te openen en af te sluiten.

Echte technische mensen

Al onze medewerkers die werkzaam zijn bij Inspired Access hebben een technische achtergrond en kunnen waar nodig advies uitbrengen over de deursituaties.

Montage ter ondersteuning

Naast het leveren van zeer geaffecteerde elektronische deuroplossingen, bieden wij de mogelijkheid om uw producten door onze erkende partners te laten monteren en onderhouden.

Alle merken zijn van A kwaliteit

Bij Inspired Access gaan wij enkel voor topkwaliteit.

Maak kennis met ons team