Draaideurautomaat levert comfort en veiligheid

Bent u op zoek naar een klantvriendelijk automatische draaideurautomaat met een moderne uitstraling, dan bieden wij voor u de juiste oplossing. Vanwege gebruiksgemak komen deurautomaten steeds vaker voor. Een automatische draaideurautomaat van Inspired Access werkt geruisloos, is veilig en voldoet aan de laatste veiligheidsnormen conform EN 16005. Bij onze automatische draaideurautomaat zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur de belangrijkste aspecten.

We bieden u een uitgebreid assortiment aan automatische draaideurautomaten en maken alles voor u op maat. In combinatie met de juiste impulsgevers, elektrische sluitplaten en sloten is de deurautomaat uitermate geschikt waar een klantvriendelijke en veilige toegang gewenst is.

Installatie in samenwerking met specialisten

Bent u geïnteresseerd in onze automatische draaideurautomaten, dan ontzorgen wij u compleet. Wij zorgen voor het juiste automatische draaideursysteem dat voldoet aan uw wensen. We zijn ons ervan bewust dat elk project maatwerk is. Inspired Acces Levert niet alleen de deurautomaat, maar ook alle toebehoren. Montage vindt plaats door onze gespecialiseerde partners op het gebied van elektrotechnische installatie.

Draaideurautomaat biedt veiligheid

Onze automatische draaideurautomaten kunnen op vrijwel elke draaideur worden geplaatst. Vraag ons hiervoor voor advies. Onze deursystemen verhogen ook de veiligheid; bij brand of calamiteiten zoals stroomuitval sluiten de deuren automatisch. Daarnaast levert de deurautomaat ook een besparing op energie, doordat deuren niet meer onnodig openstaan.

Draaideurautomaten in de zorg

Met name in zorgcentra, woonzorgcomplexen en ziekenhuizen is een automatische draaideurautomaat een prima oplossing als het gaat om gebruiksgemak, klantvriendelijkheid en veiligheid. Onze systemen zorgen ervoor dat vooral patiënten en cliënten met beperkte mobiliteit op een gemakkelijke manier een gebouw of ruimte kunnen betreden. De deur opent en sluit zich automatisch.

In woonzorgcomplexen, zorgcentra en ziekenhuizen bevinden zich vaak lange gangen naar de individuele woningen of ruimten. Vanwege de veiligheid worden deze gangen toegerust met automatische draaideuren. Deze draaideuren sluiten automatisch bij brand of andere calamiteiten en hierdoor heeft rook en vuur minder kans zich te verspreiden. De veiligheid van bewoners, bezoekers en personeel wordt hiermee aanzienlijk verhoogd.

Vraag ons om advies of een offerte

Bent u als installateur betrokken bij de bouw of vernieuwing van een bedrijf of zorgcomplex, vraag ons eens om advies of een offerte van onze draaideurautomaten.

Kenmerk draaideur automaten

Hoge kwaliteit

Getest op minimaal aantal cycli.
Hoogwaardige materialen
Getest op brandwerendheid.

Professioneel

Inzetbaar volgens NEN 16005.
Brandwerend volgens EN 1634-1 en DIN 18263-4.
Sturing Fail Secure en Fail Safe.

Eenvoudig te monteren

Door van de beperkt automaat hoogte van maar 70 mm, maakt dat deze draai deur automaat op bijna alle deursituaties is in te zetten, en daar mee is de EM PSW 250 een ware alles kunnen.
Met zijn krachtige elektro mechanische motor welke deuren tot 250 KG met gemak laten sluiten.
Met of zonder windbelasting, en voor alle situaties inzetbaar.

Download onze automatische Draaideurautomaat brochure

Wilt u onze Draaideurautomaten brochure ontvangen?
Laat uw gegevens hieronder achter en ontvang direct de brochure per e-mail.